rólunk

Cégünk története

A Pannon Green Power Kft.-t 2015-ben 3 magyar, az energetikában és építőiparban nagy tapasztalattal rendelkező magánszemély alapította, akik látva a közép-kelet-európai és kiemelten a magyarországi energiapiacot úgy vélték, hogy létjogosultsága van a magyar energiaszektorban működő régi, főként fosszilis portfólióval rendelkező cégek mellett egy kisebb, főként naperőművek fejlesztésével, kivitelezésével és működtetésével foglalkozó középvállalkozásnak.

A cég tulajdonosai vezettek megújuló energia cégeket, részt vettek a Nemzeti Energiastratégia megalkotásában és tagjai, vezetői voltak olyan nemzetközi szervezeteknek, melyek élen járnak a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos innovációk felkarolásában.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan napelemparkokat létesítsünk, mely a fejlesztésben és a beruházásban minden résztvevő számára pozitív hozadékot eredményez, legyen az vállalat, önkormányzat vagy éppen pénzügyi befektető, mert ez minden fenntartható üzleti modell alapja.

„Egy olyan területet sikerült hasznosítani, ami mezőgazdaságilag nem túl értékes. De ez a 40 évre szóló bérleti, illetve karbantartási szerződés, amit kötöttünk mindenkinek hosszútávon kifizetődő.

Borda Attila, Hugyag polgármestere

„Ebben a konstrukcióban, amit a Pannon Green Power vázolt fel nekünk, Pusztacsaládnak nem kellett pénzügyi forrással beszállni az erőmű telepítésébe, illetve minden engedélyt, szerződést az áramszolgáltatóval, a szakhatóságokkal, a kormányhivatallal ők intézték.”

Csapó Gábor, Pusztacsalád polgármestere

„A Pannon Green Power-rel kezdetektől zökkenőmentesen zajlottak a tárgyalások és 100%-osan ők a beruházók. Mind az alapelgondolás, mind a megvalósulásra vonatkozó elképzelés egyezett köztünk és a cég között.”

Pintér Tamás, Und polgármestere

Rólunk mondták

Víziónk

Számunkra igen fontos, hogy mit adunk át unokáinknak, hogy Földünk még számukra is élhető és szerethető legyen. Felelősek vagyunk értük és azért az épített világért, környezetért, amit rájuk hagyunk. Ezt a felelősségvállalást mi a munkánk során úgy képviseljük, hogy minden Vevőnk és Partnerünk minél nagyobb mértékben támaszkodhasson a megújuló energiaforrások nyújtotta lehetőségekre.

Fontos célunk, hogy olyan térségekben valósítsunk meg saját forrásból fejlesztéseket, melyek beruházásvonzó képessége alacsonyabb, így hatékonyan hozzá tudjunk járulni a térségi gazdaságfejlesztési törekvésekhez, anélkül, hogy azoktól forrást vonnánk el.  Kiemelt célként kezeljük a helyi vállalkozók bevonását a kivitelezésbe, illetve fontos számunkra az is, hogy az iparűzési adóból származó bevételek helyben maradjanak, ezáltal is segítve a térség fejlődését.

Cégünk minden egyes dolgozója értékrendjének meghatározó része a környezeti értékek megóvása, a jövő nemzedék környezettudatosságának fejlesztése. Mindez vállalatunk identitását is meghatározza, így energiapiaci szereplőként is fontosnak tartjuk, hogy felelős vállalatként működjünk és a munkánk pozitív hozadékából a bennünket, beruházásinkat körbevevő környezetet támogassuk.

Ezért döntöttünk amellett, hogy minden egyes lehetőséget megragadunk és támogatjuk a helyi közösséget munkalehetőséggel mind a kivitelezés, mind az üzemeltetés során. A helyi munkaerő alkalmazása egyben csökkenti az üzemeltetés ökológiai lábnyomát is.

Társadalmi szerepvállalás

Partnereink

Csapatunk

Zentkó László

Ügyvezető igazgató

Budai Edina

Projekt menedzser

Pócs István

Üzletfejlesztési igazgató

Kerekes Rudolf

Műszaki projekt menedzser

Gergely Felicián

Operatív igazgató

Illés Anett

Marketing munkatárs

Karrier

Ha szeretnél egy modern, fiatalos, nyílt, de egyúttal felelősségteljes munkaszemléletű csapat tagja lenni, nézd át az aktuális állásajánlatainkat és jelentkezz!

Aggregátor Szakértő

 

Kapcsolat

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 83.

Levelezés: 1525 Budapest, Pf. 193/1.

+36 (1) 275-8349

j

hello@pannongreenpower.hu

Social Media

Egyéb

Adatvédelmi Tájékoztató

PannonGreenPower - Minden jog fenntartva!