Szolgáltatások

Tevékenységeink

Tevékenységi területünk lefedi a hazai naperőművi iparág jelentős részét.

Kiemelt tevékenységeink:

  • Erőművi projektfejlesztés,
  • Kivitelezés, EPC menedzsment,
  • Saját és nem saját erőművek teljes körű üzemeltetése,
  • Energiatermelés közcélú, vagy magánhálózatokra.

Projektfejlesztés során 0,5-49,9 MW méretű erőművi projekteket fejlesztünk a projektek legelejétől, azaz a területek és kapacitások megszerzésétől az engedélyes terveken át, egészen az építésre kész állapotig.

Országos lefedettséggel rendelkezünk, azaz ismerjük és kezeljük a helyi hálózati engedélyes, vagy helyi hivatali eljárásrendeket. Alapításunk óta több mint 150 MW-nyi projektet fejlesztettünk mind közcélú, mind magánhálózatokra és rendelkezünk saját erőművi termeléssel is.

Projektfejlesztés

Kivitelezés

Elkészítjük, vagy felülvizsgáljuk a kiviteli terveket, azok műszaki és üzleti tartalmát és ütemterveket.

Menedzseljük a finanszírozó szervezettel való kapcsolattartást, beleértve a Független Műszaki Szakértővel való kommunikációt, riportálást is. Elkészítjük a beüzemeléshez szükséges szerződéseket, jegyzőkönyveket és méréseket. Egyeztetünk és elintézzük a dokumentációt a hivatalokkal, Rendszerirányítóval és a helyi áramszolgáltatóval.

100%-os leányvállalatunk, a Pannon Green Power Energy Services vállalja az erőművek teljes vagy részleges üzemeltetését, a tervezett és eseti villamoskarbantartásokat vagy felügyeletüket.

Vállaljuk a kötelező 15 perces másnapi menetrendadást a MAVIR Zrt. felé és átvállaljuk a teljes kiegyenlítő energia kötelezettséget.

Stratégiai partnerünk a világ élvonalbeli, valós idejű monitoringszolgáltatója, a Green Power Monitor, mely több, mint 25 GW kapacitást felügyel Dél-Amerikától Dél Ázsiáig. Ügyfeleink, amennyiben igényt tartanak rá, fejlett dashboard szolgáltatást, de ami fontosabb, 0-24 órás és rendszerfelügyeletet kapnak.

Az energetika területén komoly szakmai tapasztalattal rendelkező jogász csapat garantálja a naprakész információkat és végzi el a szükséges dokumentációkat.

Üzemeltetés és karbantartás

Menetrendezés

  1. január 1-től a termelő felelőssége a fegyelmezett menetrendadás és a kiegyenlítő energia árának megfizetése. A kiegyenlítő energia ára 10-60 Ft/kWh között is lehet, ami elviheti teljes havi bevételét.

100%-os leányvállalatunk, a Pannon Green Power Energy Services átvállalja kiegyenlítő energia költségét fix havi, vagy fix termelt kWh alapú díjazás fejében.

Amennyiben menetrendezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük adja meg adatait és munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Vállalatunk folyamatosan bővülő termelési portfoliója egyedi lehetőséget nyújt azon vállalatok számára, akik energiaigényüket tiszta forrásból szeretnék fedezni.

Lehetőség van közvetlen áramtermelési projektek indítására, de nagyfogyasztók számára javasoljuk a dedikált termelést. Akár közös eszköz, akár hosszú távú fogyasztási szerződés megkötésével.

Keressen minket, hogy a legmegfelelőbb megoldást választhassuk ki.

Zöld energia termelés

kapcsolat

Hűvösvölgyi út 83., 1021, Budapest

Levelezési cím: 1525 Bp. Pf. 193/1

Közösségi média

PannonGreenPower - Minden jog fenntartva!