Szolgáltatások

Tevékenységeink

Tevékenységi területünk lefedi a hazai naperőművi iparág jelentős részét.

Kiemelt tevékenységeink:

  • Erőművi projektfejlesztés,
  • Kivitelezés, EPC menedzsment,
  • Saját és nem saját erőművek teljes körű üzemeltetése,
  • Energiatermelés közcélú, vagy magánhálózatokra.

Projektfejlesztés során 0,5-49,9 MW méretű erőművi projekteket fejlesztünk a projektek legelejétől, azaz a területek és kapacitások megszerzésétől az engedélyes terveken át, egészen az építésre kész állapotig.

Országos lefedettséggel rendelkezünk, azaz ismerjük és kezeljük a helyi hálózati engedélyes, vagy helyi hivatali eljárásrendeket. Alapításunk óta több mint 150 MW-nyi projektet fejlesztettünk mind közcélú, mind magánhálózatokra és rendelkezünk saját erőművi termeléssel is.

Projektfejlesztés

Kivitelezés

Elkészítjük, vagy felülvizsgáljuk a kiviteli terveket, azok műszaki és üzleti tartalmát és ütemterveket.

Menedzseljük a finanszírozó szervezettel való kapcsolattartást, beleértve a Független Műszaki Szakértővel való kommunikációt, riportálást is. Elkészítjük a beüzemeléshez szükséges szerződéseket, jegyzőkönyveket és méréseket. Egyeztetünk és elintézzük a dokumentációt a hivatalokkal, Rendszerirányítóval és a helyi áramszolgáltatóval.

Vállaljuk az erőművek teljes vagy részleges üzemeltetését. A tervezett és eseti villamoskarbantartásokat vagy felügyeletüket.

Vállaljuk a kötelező 15 perces másnapi menetrendadást a MAVIR Zrt. felé és átvállaljuk a teljes kiegyenlítő energia kötelezettséget.

Stratégiai partnerünk a világ élvonalbeli, valós idejű monitoringszolgáltatója, a Green Power Monitor, mely több, mint 25 GW kapacitást felügyel Dél-Amerikától Dél Ázsiáig. Ügyfeleink, amennyiben igényt tartanak rá, fejlett dashboard szolgáltatást, de ami fontosabb, 0-24 órás és rendszerfelügyeletet kapnak.

Az energetika területén komoly szakmai tapasztalattal rendelkező jogász csapat garantálja a naprakész információkat és végzi el a szükséges dokumentációkat.

Üzemeltetés és karbantartás

Menetrendezés

  1. január 1-től a termelő felelőssége a fegyelmezett menetrendadás és a kiegyenlítő energia árának megfizetése. A kiegyenlítő energia ára 10-60 Ft/kWh között is lehet, ami elviheti teljes havi bevételét.

Átvállaljuk kiegyenlítő energia költségét fix havi, vagy fix termelt kWh alapú díjazás fejében.

Kérjük, IDE kattintva töltse ki adatbekérő űrlapunkat, hogy munkatársunk testreszabott ajánlattal keresse meg!

Vállalatunk folyamatosan bővülő termelési portfoliója egyedi lehetőséget nyújt azon vállalatok számára, akik energiaigényüket tiszta forrásból szeretnék fedezni.

Lehetőség van közvetlen áramtermelési projektek indítására, de nagyfogyasztók számára javasoljuk a dedikált termelést. Akár közös eszköz, akár hosszú távú fogyasztási szerződés megkötésével.

Keressen minket, hogy a legmegfelelőbb megoldást választhassuk ki.

Zöld energia termelés

kapcsolat

Hűvösvölgyi út 83., 1021, Budapest

Levelezési cím: 1525 Bp. Pf. 193/1

Közösségi média

PannonGreenPower - Minden jog fenntartva!