Szolgáltatások

Tevékenységeink

Tevékenységi területünk lefedi a hazai naperőművi iparág jelentős részét.

Kiemelt tevékenységeink:

  • Erőművi projektfejlesztés
  • Saját és nem saját erőművek teljes körű üzemeltetése
  • Energiatermelés közcélú, vagy magánhálózatokra
  • Szabályozási központ üzemeltetése

Projektfejlesztés során 0,5-49,9 MW méretű erőművi projekteket fejlesztünk a projektek legelejétől, azaz a területek és kapacitások megszerzésétől az engedélyes terveken át, egészen az építésre kész állapotig.

Országos lefedettséggel rendelkezünk, azaz ismerjük és kezeljük a helyi hálózati engedélyes, vagy helyi hivatali eljárásrendeket. Alapításunk óta több mint 150 MW-nyi projektet fejlesztettünk mind közcélú, mind magánhálózatokra és rendelkezünk saját erőművi termeléssel is.

Projektfejlesztés

Üzemeltetés és karbantartás

100%-os leányvállalatunk, a Pannon Green Power Energy Services vállalja az erőművek teljes vagy részleges üzemeltetését, a tervezett és eseti villamoskarbantartásokat vagy felügyeletüket.

Vállaljuk a kötelező 15 perces másnapi menetrendadást a MAVIR Zrt. felé és átvállaljuk a teljes kiegyenlítő energia kötelezettséget.

Stratégiai partnerünk a világ élvonalbeli, valós idejű monitoringszolgáltatója, a Green Power Monitor, mely több, mint 25 GW kapacitást felügyel Dél-Amerikától Dél Ázsiáig. Ügyfeleink, amennyiben igényt tartanak rá, fejlett dashboard szolgáltatást, de ami fontosabb, 0-24 órás és rendszerfelügyeletet kapnak.

Az energetika területén komoly szakmai tapasztalattal rendelkező jogász csapat garantálja a naprakész információkat és végzi el a szükséges dokumentációkat.

Vállalatunk folyamatosan bővülő termelési portfoliója egyedi lehetőséget nyújt azon vállalatok számára, akik energiaigényüket tiszta forrásból szeretnék fedezni.

Lehetőség van közvetlen áramtermelési projektek indítására, de nagyfogyasztók számára javasoljuk a dedikált termelést. Akár közös eszköz, akár hosszú távú fogyasztási szerződés megkötésével.

Keressen minket, hogy a legmegfelelőbb megoldást választhassuk ki.

Zöld energia termelés

Szabályozási központ

Az időjárásfüggő erőművek számára az egyik legnagyobb kihívás a pontos menetrendezés, hiszen a menetrend és a valós termelés közötti eltérésből adódó kiegyenlítő energia költsége jelentős tételként szerepelhet a havi elszámolásban. Ugyanakkor más technológiájú termelőket illetve fogyasztókat sem kímél a kiegyenlítő energia számla, ha bármilyen okból eltérni kényszerülnek az előzetesen megállapított menetrendjüktől.

Azok az eszközök, amelyek képesek rövid idő alatt módosítani a termelésük vagy fogyasztásuk szintjét, és ezáltal részt tudnak venni az ilyen eltérések kiegyenlítésében, hasznukra fordíthatják a rugalmatlanabb eszközök kilengéseit, amennyiben csatlakoznak egy szabályozási központhoz.

Szabályozási központunkban különböző rugalmas termelőket, fogyasztókat gyűjtünk össze, és a szabályozási kapacitásaikat értékesítjük. Részt veszünk különböző időtávra vonatkozó szabályozásikapacitás-tendereken, szabályozásienergia-árajánlatokat nyújtunk be, illetve szükség esetén energiát adunk el vagy szerzünk be az energiatőzsdén, mindezt egy összehangolt logika alapján, több együttműködő informatikai alrendszer (gép-gép kapcsolatok) segítségével. A kereskedés és az irányítástechnika szorosan együttműködik az eszközök optimális kihasználása érdekében, reagálva a pillanatnyi lehetőségekre illetve az esetleges üzemzavarokra, anomáliákra.

Magyarországon elsők között telepítünk Tesla akkumulátoros energiatároló-rendszert (Battery Energy Storage System, BESS) abból a célból, hogy részt vegyen az aFRR piacon.

Kapcsolat

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 83.

Levelezés: 1525 Budapest, Pf. 193/1.

+36 (1) 275-8349

j

hello@pannongreenpower.hu

Social Media

Egyéb

Adatvédelmi Tájékoztató

PannonGreenPower - Minden jog fenntartva!